Chercher à envelop of enveloppe

   
envelop of enveloppe
 
Envelope in het Nederlands vertaald uit het Engels.
A structured set of information that wraps and accompanies an instance message, often describing delivery and processing information. Envelopes can be nested. Header and footer information, or header information only, which encapsulates or precedes document data for transport. something that envelops. wrapper for mailing. envelope briefomslag; envelop. een papieren omslag voor brieven. Cross Translation: From To Via. couvert; enveloppe; briefomslag. enveloppe Ce qui pouvoir entourer quelque chose.
Welkom bij Enveloppenzaak.nl: Dé enveloppen specialist.
Vaak hebben deze vierkant een vierkante vorm. De vierkante envelop is hier uitermate geschikt voor. Deze leveren we in veel verschillende kleuren. Zo hebben we de witte envelop voor zakelijke post of trouwkaarten en de donkerrode envelop voor romantische post.
enveloppen Engelse vertaling Linguee woordenboek.
stamped envelope zelfst. verzegelde envelop zelfst. sealed envelope zelfst. Linguee woordenboek, 2016. De verzegelde, door de juryleden gesigne er d e enveloppen m e t de financiële aanbiedingen worden door de aanbestedende dienst bewaard. The sealed envelopes containing the financial offers are retained by the contracting authority once signed by members of the committee.
Home Koro.
Met een zeer specialistisch machinepark en een ruim assortiment enveloppen, zorgen wij ervoor dat de inhoud te allen tijde in een perfecte envelop op de mat valt. Daarnaast bieden wij u ook maatwerk, waardoor we de envelop geheel op uw wensen en behoeften af kunnen stemmen.
Akte enveloppen.
Het is belangrijk bij de keuze voor een akte envelop om na te denken over onder andere de toepassing van een venster, het gewicht, de uitstraling en papierkwaliteit. Akte enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van brochures, zakelijke correspondentie of documenten.
Enveloppen Staples.
De enveloppen die u kunt bestellen, zijn beschikbaar in verschillende breedtes en dieptes en wilt u dat uw enveloppen goed opvallen, dan kunt u kiezen voor een gekleurde envelop. Documenten van A4 of A5-formaat verstuurt u gemakkelijk zonder dat u vouwen hoeft aan te brengen in de documenten.
Envelop briefomslag Wikipedia.
Een envelop ook enveloppe of omslag is het meestal papieren omhulsel van bijvoorbeeld een brief of wenskaart. Op de voorzijde van een envelop schrijft of print de afzender de naam en het adres, bestaande uit straatnaam, huisnummer, postcode en plaatsnaam, van de geadresseerde, de ontvanger.
envelop Nederlands woordenboek Woorden.org.
papieren zakje om brieven of kaarten in te versturen. een stapeltje gefrankeerde enveloppen., een gewatteerde envelop. copy Kernerman Dictionaries. 9 definities op Encyclo. papieren hoesje vb: ik deed de brief in een envelop en plakte er een postzegel op. Dikke laag van vetten en eiwitten binnen de dunnere eiwitmantel. Aanwezig bij sommige zgn. verzamelnaam voor alle omslagen voor postverzending. Omslag voor een brief Een envelop is een omslag om een brief te beschermen tijdens het postvervoer. De uitvinder van de envelop was de Brit Bewer. Bewer bracht in 1835 zi. foute schrijfwijze van enveloppe.
6 luchtkussen enveloppen C4 HEMA.
Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd. of haal het op in een winkel bezorgen in het buitenland.
enveloppe WikiWoordenboek.
Tsjechisch: obálka cs v. Turks: zarf tr. Zweeds: kuvert sv o, konvolut sv o. Het woord enveloppe staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd enveloppe herkend door.
envelop vertaling Nederlands Engels.
couvert o, enveloppe v, briefomslag o, envelop zn. Ik heb een envelop, papier en een potlood of pen nodig. I need an envelope, a piece of paper, and pencil or a pen. enveloppe m de zn. omslag m de/het, enveloppe m de zn.

Contactez nous